سرمایه گذاری برای تولید امروز : 25 آذر 1404
  • تاریخ انتشار : 1404/08/18 - 13:18
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هوشمندسازی کنتورها و ضرورت وصول مطالبات در نیمه دوم سال؛ تکلیف جدید برق شمال کرمان

*هوشمندسازی کنتورها و ضرورت وصول مطالبات در نیمه دوم سال؛ تکلیف جدید برق شمال کرمان*

جلسه کارگروه وصول مطالبات و هوشمندسازی با حضور مهندس مهدوی‌نیا، مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان، به منظور بررسی روند وصول مطالبات و تسریع در اجرای پروژه‌های هوشمندسازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ؛ مهندس مهدوی‌نیا در این جلسه، ضمن تشریح نقش حیاتی ستاد شرکت در نظارت، پشتیبانی و تسهیل‌گری امور، تأکید کرد که کلیه امور اجرایی باید با رویکرد مجری محوری و پاسخگویی شفاف پیش بروند.

_*مدیریت مصرف و مقابله با ناترازی انرژی*_مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان کرمان با اشاره به وضعیت ناترازی انرژی در سطح کشور، ریشه اصلی این چالش را در “بد مصرفی” مشترکین دانست و اظهار داشت: «مشترکین بدمصرف یا پرمصرف باید با مدیریت بهینه بار، نقش خود را در پایداری شبکه ایفا کنند.»

وی در ادامه به دستاوردهای حوزه هوشمندسازی اشاره کرد و گفت: «در شمال استان کرمان، کنتورهای هوشمند متعددی نصب شده است و این زیرساخت‌ها باید به طور کامل مورد استفاده قرار گیرند؛ هیچ مشترک دارای کنتور هوشمند نباید بدهکار باشد و این موضوع باید به صورت مستمر پایش شود.»

مهندس مهدوی‌نیا همچنین به بحث رمز ارزها و تأثیر مصرف انرژی آن‌ها بر شبکه تأکید کرد و خواستار نظارت دقیق بر این بخش شد.

*_برنامه‌ریزی برای وصول مطالبات_*در بخش پایانی، مدیرعامل شرکت بر اهمیت درآمدزایی پایدار برای شرکت تأکید کرد و از کلیه مدیران امورها خواست تا در نیمه دوم سال جاری، نسبت به ساماندهی و برنامه‌ریزی دقیق وصول مطالبات اهتمام جدی داشته باشند تا منابع لازم برای توسعه و نگهداری شبکه فراهم گردد.

 

کلمات کلیدی
ravabet ravabet
خبرنگار :

ravabet ravabet

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب