اجرای دومین مانور سراسری «مهتاب» در شمال استان کرمان با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق
*اجرای دومین مانور سراسری «مهتاب» در شمال استان کرمان با هدف مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق⬅️دومین مانور طرح ملی مهتاب (مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق) همزمان با سراسر کشور و با هدف مقابله با تلفات غیرفنی و افزایش پایداری شبکه در آستانه فصل گرما در شمال استان کرمان اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی ؛ در این مانور که با رویکرد جهادی و عملیاتی برگزار شد، ۸۰ نیروی متخصص در قالب ۳۵ گروه عملیاتی، عملیات ویژهای را جهت جمعآوری حدود ۲۰۰ انشعاب غیرمجاز، تعویض کنتورهای معیوب و نظارت بر مصرف انرژی در هفت مدیریت برق شهرستان کرمان آغاز کردند.
عبدالوحید مهدوینیا، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان با بیان اینکه این شرکت در حوزه مدیریت تلفات شبکه جایگاه مطلوبی در کشور دارد، اظهار داشت: تمرکز اصلی ما در این طرح، کاهش ۵ درصدی تلفات و مصرف انرژی نسبت به سال گذشته است که رقمی معادل ۴۵ تا ۵۰ مگاوات کاهش بار مصرفی را در بر میگیرد.
وی با تأکید بر اینکه بیشترین چالش موجود در مناطق حاشیهای شهر و بخشهای تجاری و مسکونی است، افزود: علاوه بر جمعآوری انشعابات غیرمجاز، مبارزه با دستگاههای استخراج رمزارز نیز در دستور کار جدی قرار دارد.
مهدوینیا در پایان با دعوت از مشترکان برای همکاری جهت عبور موفق از پیک بار تابستان، خاطرنشان کرد: هدف ما توقف استفاده از انرژی نیست، بلکه ترویج الگوی مصرف صحیح است. از تمامی شهروندان درخواست داریم با تنظیم سیستمهای سرمایشی روی دمای آسایش (۲۵ درجه) و پرهیز از مصارف غیرضروری، خادمان خود را در صنعت برق برای حفظ پایداری شبکه یاری کنند.
نظر دهید