سرمایه گذاری برای تولید امروز : 02 آبان 1404
  • تاریخ انتشار : 1404/07/30 - 12:56
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

*تأکید مدیر امور برق شرق کرمان بر ارتقای فرهنگ ایمنی و آمادگی کارکنان در برابر حوادث احتمالی*

*تأکید مدیر امور برق شرق کرمان بر ارتقای فرهنگ ایمنی و آمادگی کارکنان در برابر حوادث احتمالی*

هادی اسدی، مدیر امور برق شرق کرمان، با اشاره به اهمیت افزایش دانش و مهارت کارکنان در زمینه ایمنی برق، از برگزاری مانور آموزشی اطفای حریق در امور برق چمران با هدف آمادگی در برابر خطرات احتمالی و استفاده صحیح از تجهیزات ایمنی خبر داد. وی این اقدام را گامی مؤثر در حفظ جان نیروها و استمرار خدمت‌رسانی مطمئن به مشترکان دانست.

به گزارش روابط عمومی امور برق شرق کرمان، صبح امروز مانور آموزشی «اطفای حریق و آشنایی با اصول ایمنی در برق» با همکاری سازمان آتش‌نشانی در امور برق چمران برگزار شد. در این برنامه عملی، کارکنان واحدهای بهره‌برداری نحوه صحیح استفاده از کپسول‌های آتش‌نشانی و واکنش سریع در برابر وقوع حریق را به‌صورت میدانی تمرین کردند.

 هادی اسدی، مدیر امور برق شرق کرمان در حاشیه این مانور، با تأکید بر نقش ایمنی در پایداری شبکه و سلامت کارکنان، اظهار داشت:

«ایمنی در محیط‌های کاری برق، تنها یک الزام فنی نیست بلکه بخشی از فرهنگ سازمانی ما به شمار می‌رود. آموزش‌های عملی و مانورهای مشابه سبب می‌شود کارکنان در برابر هرگونه حادثه احتمالی، توان کنترل شرایط و حفظ جان خود و دیگران را داشته باشند.»

وی افزود: «برگزاری چنین برنامه‌هایی در واحدهای زیرمجموعه به‌طور مستمر ادامه خواهد یافت تا آمادگی نیروها در مواجهه با خطرات ارتقا یابد و ضریب ایمنی شبکه‌های برق افزایش پیدا کند.»

در پایان این برنامه، نیروهای حاضر ضمن تمرین اقدامات اولیه کنترل آتش، نکات مهم پیشگیری از حوادث برق‌گرفتگی و استفاده صحیح از تجهیزات حفاظتی را مرور کردند.

این مانور با هدف ایجاد حساسیت بیشتر نسبت به اصول ایمنی، افزایش سرعت واکنش نیروها در شرایط بحرانی و حفظ سلامت پرسنل اجرایی برگزار شد.

 

کلمات کلیدی
ravabet ravabet
خبرنگار :

ravabet ravabet

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب