سرمایه گذاری برای تولید امروز : 11 آبان 1404
  • تاریخ انتشار : 1404/07/01 - 11:25
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بهینه‌سازی مصرف انرژی در جاده تهران و بلوار جمهوری : طرح هوشمندسازی با بازدیدهای شبانه کلید خورد

بهینه‌سازی مصرف انرژی در جاده تهران و بلوار جمهوری : طرح هوشمندسازی با بازدیدهای شبانه کلید خورد

مدیر دفتر کنترل و نظارت بر لوازم اندازه‌گیری، از آغاز طرح ویژه بازدید شبانه از اشتراک‌های تجاری واقع در بلوار شهید صدوقی و جمهوری کرمان خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان این طرح با هدف ارتقاء سطح مدیریت مصرف انرژی، شناسایی و برخورد با موارد پرمصرف و بدمصرف، و نیز جمع‌آوری اطلاعات دقیق برای اجرای موفق طرح ملی هوشمندسازی شبکه برق به اجرا درآمده است. 

احد نامجو در این خصوص اظهار داشت: “در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و اهداف کلان شرکت در زمینه بهینه‌سازی مصرف و پایداری شبکه برق، بازدیدهای شبانه از مشترکین تجاری جاده تهران و بلوار جمهوری کرمان در دستور کار قرار گرفته است. این طرح با تمرکز بر اشتراک‌های سه‌فاز و تک‌فاز پرمصرف، به ما کمک می‌کند تا ضمن شناسایی الگوهای مصرف نامناسب، زمینه را برای هوشمندسازی و ارائه خدمات بهتر به مشترکین فراهم آوریم.” 

مدیر دفتر کنترل و نظارت بر لوازم اندازه‌گیری افزود: “در طول این بازدیدها، تیم‌های عملیاتی ما ضمن بررسی وضعیت کنتورها و میزان مصرف، به مشترکین پرمصرف و بدمصرف اخطارهای لازم را ارائه خواهند کرد. هدف اصلی ما اصلاح الگوهای مصرف و جلوگیری از هدررفت انرژی است که نهایتاً به نفع تمامی مشترکین و پایداری شبکه برق و کاهش خاموشی ها خواهد بود.” 

نامجو همچنین تاکید کرد: “سه گروه متخصص و مجرب از کارشناسان دفتر لوازم اندازه‌گیری، وظیفه اجرای این طرح را بر عهده دارند. این تیم‌ها علاوه بر ارائه اخطار، اطلاعات دقیق و به‌روزی از کنتورها و وضعیت مصرف مشترکین پرمصرف را جمع‌آوری می‌کنند که این داده‌ها پایه و اساس اجرای طرح‌های آتی هوشمندسازی و مدیریت بار در منطقه خواهد بود.” 

وی در پایان از تمامی مشترکین تجاری جاده تهران و بلوار شهید صدوقی خواست تا با تیم‌های اعزامی همکاری لازم را داشته باشند و با رعایت الگوهای مصرف، شرکت را در دستیابی به اهداف این طرح یاری رسانند. امید است با اجرای این طرح، گامی موثر در جهت مدیریت بهینه مصرف انرژی و تحقق اهداف هوشمندسازی شبکه برق برداشته شود.

 

کلمات کلیدی
ravabet ravabet
خبرنگار :

ravabet ravabet

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب